Hamza Dağ, Sevgililer Günü’nde 50 yıllık evli çiftlerle buluştu

Hamza Dağ, Sevgililer Günü’nde 50 yıllık evli çiftlerle buluştu
  • 14 Şubat 2024 14:31

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sevgililer günü kapsamında “Evlilikte 50’nci yılını doldurmuş çiftler ve engelli çiftler” ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gaziemir’de bir otelde yapılan programda, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan ve AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı da yer aldı.

“SEVGİ BİR AİLENİN TEMELİDİR”

Aile kavramının önemine değinen Hamza Dağ, 50 yılı aşkındır birlikteliklerini sürdüren çiftlerin gençlere örnek olduğunu vurguladı. Dağ,
“Eşlerimiz meşakkatli yolculuğumuz da yüklerimizi alan, yol gösteren öbür yarımızı ortaya koyan kişilerdir. Sevgi bir ailenin temelidir, bugün ne yazık ki boşanmaların çoğaldığı bir dönemde, sizler aslında gençlerimize en güzel örneksiniz.” dedi.

YENİ EVLENECEK GENÇLERE ÇEYİZ DESTEĞİ

Yeni evlenecek sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı çiftlere çeyiz ve düğün hediyesi vereceğini de açıklayan Dağ,
“Büyük İzmir’e hizmet etme şerefine nail olduğumuzda bizler yeni evlenecek gençlerimize destek olacak onları evliliklerinin devamı için rehberlik etme noktasında çalışmalar yürüteceğiz. Biz aile kurumunu önemsiyoruz. Aile kurumunun bu toplumun temel taşı olduğunu düşünüyor ve bu temel taşı olma konusunda bir takım operasyonlarla aile kurumunu yıpratmaya çalışanlar karşısında duruşumuzu çok net ortaya koyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İZMİR’İ SEVGİYLE YÖNETECEĞİZ”

İzmir Büyükşehir belediye başkanı olduğunda, her zaman önceliğinin aile kurumunun devamı olacağını vurgulayan Dağ, “Aileden başlayarak mahalle, ilçe ve Büyükşehir olarak topyekün üstümüze düşeni yapacak eşsiz İzmir’i, eşsiz çocuklara da hak ettiği geleceği inşa edeceğiz. Bizler İzmir’i sevgiyle yöneteceğiz, sevileceğiz ve seveceğiz.”

DEZAVANTAJLI EMEKLİLERE DOĞALGAZ DESTEĞİ

Dezavantajlı bireyleri ve emeklileri de unutmayan Hamza Dağ, müjdeler verdi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ, özellikle sokağına doğalgaz gelip de evine doğalgaz bağlatamamış Sosyal İzmirim Kart sahibi vatandaşların doğalgaz tesisatlarını belediye bütçesinden karşılanacağını söyledi.

Bunun yanında doğalgaz yardımları da yapacaklarını belirten Dağ, “Biz İzmir‘im Kart ile dezavantajlı emeklerimize burada yılda 10 bin lira İzmir’im Kart’a yükleyerek hane giderini düşürmek suretiyle hane gelirine destek vermek istiyoruz.” açıklamasını yaptı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sakiler'den Bayındır’da Muhteşem Konser
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.