Göztepe, Yine Zirvede

Göztepe, Yine Zirvede
  • 15 Şubat 2020 14:58

 

Göztepe, Yine Zirvede

 

 

GazeteEge

   Federasyon, Beşiktaş’ın Göztepe’ye kaybettiği maçın ardından yaptığı ‘Tekrar’ başvurusunu reddetti, taraftarlar, ‘#AğlayanDeğilHakedenKazandı’ etiketiyle Twitter’da zirveye adını yazdırdı.

Süper Lig’de 19. haftada oynanan ve Göztepe’nin 2-1 kazandığı maç sonrası Beşiktaş’ın kural hatası gerekçesiyle federasyona yaptığı ‘Maç tekrar edilsin’ başvurusu reddedilince, sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada tartışmaları farklı bir noktaya taşıdı. Yaklaşık 17 gündür Beşiktaş yöneticileri ve ulusal medyada yapılan algı operasyonuna rağmen, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Göztepe’nin lehine verdiği karar sonrası Göztepeli taraftarlar sosyal medyayı salladı. Sarı-kırmızılılar, twitter üzerinden açtıkları ‘#AğlayanDeğilHakedenKazandı’ hashtag’i ile Türkiye’de yine zirveye oturmayı başardı. Göztepeli taraftarların yanı sıra İzmirli sporseverler ile G.Saray, Fenerbahçe ve Trabzonsporluların da dahil olduğu yorumlar Türkiye gündeminde uzun süre ilk sırada yer aldı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.