Gezi Ruhu Yıl dönümünde İzmir’de yaşatıldı

Gezi Ruhu Yıl dönümünde İzmir’de yaşatıldı
  • 28 Mayıs 2016 15:10

Türkiye’de oldukça ses getiren Gezi parkı eyleminin 3 yıl dönümü İzmir’de farklı bir etkinlikle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında toplanan CHP İzmir örgütü durma eylemi yaptı.

Eyleme CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Milletvekilleri  Musa Çam, Murat Bakan, Tacettin Bayır, İl yönetimi, kadın kolları yönetimleri ile çok sayıda partilinin katıldığı ‘Gezi Programı’nda  2013 Haziran’ına damga vuran eylemler yeniden canlandırıldı.

Gezi Ruhu Yıl dönümünde İzmir'de yaşatıldı

Göğüslerine yapıştırdıkları kağıtlar üzerine yazılan mesajlarla Gezi’de ve Soma faciasında yitirilen canları anan partililer halkı sokaklara döken talepleri de bu kağıtlarla dile getirirken, ‘Duran Adam’ ve ‘Kitap Okuyan Çocuk’ eylemi düzenledi.

‘Gezi Parkı için’, ‘Özgecan için’, ‘Laiklik için’, ‘Ankara için’, ‘Soma için’, ‘Demokrasi için’, ‘Taksim için’, ‘Barış için’ ve ‘Mustafa Kemal Atatürk için’ sloganları arasında pet şişe içinde süt ve limonlarla yapılan biber gazı göndermesi de dikkat çekti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.