FOX TV’den son dakika açıklaması ve Fatih Portakal istifa etti!

FOX TV’den son dakika açıklaması ve Fatih Portakal istifa etti!
  • 24 Ağustos 2020 13:26

 

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal istifa ettiği ile ilgili FOX TV’den açıklama geldi.
FOX TV açıklamasında “Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz” ifadeleri yer aldı. Fatih Portakal’da istifa haberleri sonrası sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Fatih Portakal’dan Sosyal medyada hızla yayılan iddialar sonrası beklenen açıklama geldi.

FOX TV, yaptığı açıklamayla Fatih Portakal’ın istifa ettiğini doğruladı ve sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz” ifadeleri yer aldı.

FOX TV'den son dakika açıklaması ve Fatih Portakal istifa etti!

FATİH PORTAKAL’IN YERİNE GELECEK İSİM BELLİ Mİ?
Fatih Portakal’ın yerine gelecek ismin kurum tarafından daha sonra duyurulacağı belirtilirken ,FOX TV’nin aynı yayın çizgisini sürdüreceğinin altı çizildi.

Fatih Portakal ise, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum” dedi.

FOX TV'den son dakika açıklaması ve Fatih Portakal istifa etti!

Fatif Portakal, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı;

10 yıldır gurur duyarak calışıp, birlikte keyifle yol aldığim Fox Haber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece, “Ne yapmak istiyorum?” sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.

Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Karari bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla.

Bu haber ilgini çekebilir ->  CHP FOÇA MONARŞİK Mİ?
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.