FİLİZ BAŞKAN’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

FİLİZ BAŞKAN’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET
  • 2 Mart 2024 10:06

Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçe halkıyla bir araya gelmeye, onların taleplerini doğrudan dinlemek için yoğun bir şekilde esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Ekonomik sıkıntıların toplumun her kesimini zorladığı bir dönemde esnafın yanında olmak, onların sesini duymak ve taleplerini dinlemek amacıyla gittiği Efes Sanayi Sitesi’nde sevgiyle karşılanan Filiz Başkan, samimi ve içten yaklaşımı ile esnafların desteğini aldı.

Gittiği her dükkân ve işletmede hissettiği sıcaklık ve samimiyet karşısında mutlu olan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, esnafın çayını yudumlarken onların isteklerini de dinledi. Ekonomik sıkıntılarla mücadele etmenin zorluklarını da anlatan esnaflar, yaklaşan yerel seçimlerde Filiz Başkan’a başarılar dilediler.

Ekonomik kriz, yüksek vergiler ve artan maliyetler, birçok esnafın işletmelerini ayakta tutmasını zorlaştırırken Filiz Başkan’ın esnaf ziyaretlerinde sergilediği samimi yaklaşım esnafa güven verdi. Esnaflar, kendilerini dinleyen ve sorunlarına çözüm bulmak için çaba gösteren Filiz Başkan’a bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

FİLİZ BAŞKAN’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARETFİLİZ BAŞKAN’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çeşme’de turizm sezonu öncesi altyapı atağı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.