Ekipler İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde

Ekipler İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde
  • 27 Eylül 2023 10:35

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karabağlar’ın dört bir yanındaki asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğü’nden gelen talep doğrultusunda, üniversitenin Uzundere Yerleşkesi’nde de hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Ekim ayının ilk haftasında başlayacak akademik eğitim öğretim dönemi öncesi yerleşkeye yaklaşık 350 ton asfalt seriliyor. 300 metre uzunluğunda kaldırım düzenlemesi yapılıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu asfaltlama sezonunun verimli çalışmalarla sürdüğünü belirterek, “Ekiplerimiz sezonun başından bu yana, ilçemizin dört bir yanında alınteri döküyor. Muhtarlarımızın görüşlerini alarak, acil ihtiyaç duyulan sokaklara giriyor ve tekniğine uygun şekilde serim yapıyoruz. Ayrıca ilçemizde bulunan İzmir Demokrasi Üniversitesi gibi kamu kurum ve kuruluşlarının taleplerine de yanıt vermeye gayret ediyoruz” dedi.

Başkan Selvitopu, yağışlı kış günleri başlayana kadar ekiplerin aynı kararlılık ve azimle çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “İğne Deliğinden Bornova” sergisi büyük ilgi gördü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.