EGİAD’tan medya buluşması

EGİAD’tan medya buluşması
  • 2 Mayıs 2019 16:48

 

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD)  İzmir medyasının reklam temsilcileri ile bir araya geldi. Verimli geçen buluşmada, ilk kez böyle bir toplantının olması katılımcıların dikkatinden kaçmadı.

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD) daveti ile İzmir medyasının reklam temsilcileri bir araya geldiği buluşmada İzmir medyasının kentte daha etkin rol oynaması ve paydaşlarla nasıl bir strateji geliştirmeleri gerektiği üzerine fikir alışverişi yapıldı.
Toplantıyı EGİAD adına Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Özdamar, PR’dan Sorumlu Genel Koordinatör Alper Koçak, EGİAD Basın Danışmanı Ebru Dön Keskin ve İzmir medyasının reklam temsilcileri katıldı.
Medyanın hem EGİAD hem de diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak bir paydada buluşmasının ele alındığı toplantıda çözüm önerileri görüşüldü. Toplantıda ayrıca son dönemde dövizin ani dalgalanması sonucu artan kağıt fiyatları ve yaşanan kriz sebebiyle İzmir medyasının aldığı önlemler de tartışıldı.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda ortak hareket ve proje geliştirilmesi noktasında fikir birliğine varıldı.
İzmir’de daha önce benzeri olmayan bu tarz bir buluşmayı gerçekleştirdiği için medya temsilcileri oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Çalıştayı’na katıldı.
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.