Ege Ordu ve Maltepe Lisesi’nde flaş gözaltılar!

Ege Ordu ve Maltepe Lisesi’nde flaş gözaltılar!
  • 21 Temmuz 2016 08:25

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturmada, Ege Ordu Komutanlığı ile Maltepe Askeri Lisesi’nde gözaltına alınan 12 askeri personel adliyeye sevk edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato’nun FETÖ’nün darbe girişimine yönelik İzmir’de sürdürdüğü soruşturma kapsamında, polis tarafından gözaltına alınan Maltepe Lisesi Komutanı Albay Ufuk Gökşen, Albay Turhan Özkal, Albay Kadir Canpolat, Albay Murat Alpaslan, Yarbay İsmail Selvi, Yarbay İbrahim Fatih Büyükbaş, Binbaşı Durmuş Ali Vurkun, Binbaşı Ali Rıza Bayraktar, Binbaşı Murat Yayla, Binbaşı Hüseyin Kayır, Üsteğmen Yücel Atığan ile Astsubay İsmet Durgun’un emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerin darbe girişiminin ardından tutuklanan Ege Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Memduh Hakbilen ve Maltepe Askeri Lisesi Komutanı’nın da aralarında bulunduğu bir grup subay ile Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep’i gözaltına almaya çalıştığı ileri sürüldü.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çeşme’de turizm sezonu öncesi altyapı atağı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.