EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE WHAT A FEST ZAMANI

EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE WHAT A FEST ZAMANI
  • 18 Temmuz 2023 10:50

Efes Selçuk Pamucak Sahili 19- 23 Temmuz tarihleri arasında bir kez daha on binlerce müzik severi ağırlayacak.EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE WHAT A FEST ZAMANI

Gençlik ve müzik festivalleriyle, üreticiye değer katan şenliklerle son yıllarda on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Efes Selçuk’ta bu yaz da What A Fest için geri sayıma başladı.

What A Fest boyunca Efes Selçuk’un fahri hemşehrisi Hayko Cepkin, Köfn, Duman, Ozbi, Sagopa Kajmer, Manga,  Emir Can İğrek’in yanı sıra birçok isim ve grup Pamucak Sahili’nde performans sunacak.

Uzun sahil şeridi ile tatilcilerin yanı sıra son dönemde kampçıların da gözde mekânı olan Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde binlerce genç kamp, müzik ve eğlence için bir araya gelecek.

YEREL EKONOMİYE, KENT TANITIMINA KATKI SUNAN ŞENLİKLER

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in göreve gelmesinden bu yana gerek belediye tarafından kent içinde düzenlenen gerekse Efes Selçuk’un ev sahipliği yaptığı festivallerle yerel ekonomiye ve kent tanıtımına büyük katkı sunuluyor.

2019’da EFEST ile değişen festival anlayışı çerçevesinde bugüne kadar kent tarımına değer katmak amacıyla Belevi’de Şen Şeftali ve Gökçealan’da Şerefine Salkım Hanım Üzüm Şenlikleri düzenlendi. Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonlarının farklı yaş gruplarındaki organizasyonlarına, Türkiye’nin en önemli müzik festivali ve gençlik kamplarına ev sahipliği yapan Efes Selçuk Pamucak Sahili 2019 yılında Gezgin Fest ile 40 bine yakın müzikseveri ağırladı. Geçtiğimiz yıllarda ayrıca Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde, Efes Selçuk Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Yelken Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonu ile Uluslararası 30 Ağustos Zafer Kupası Açık Yelken Yarışları düzenlendi. Son olarak düzenlenen Belevi Şen Şeftali Şenliği’nde Türkiye’nin birçok kentinden ziyaretçiyi ağırladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.