“Çocuk Kalbimizden Şarkılar”

“Çocuk Kalbimizden Şarkılar”
  • 15 Haziran 2023 11:05

Karabağlar Belediyesi bünyesinde oluşturulan Çocuk Korosu ilk konserini Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’nde verdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da konsere katılarak minik yürekleri yalnız bırakmadı.
Şef Cihan Önder yönetiminde ilk konserine çıkan çocukları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, başkan yardımcıları ile çok sayıda aile izledi. “Çocuk Kalbimizden Şarkılar” adını verdikleri konserde çocuklar “Sevgili Anadolum”, “Ey Şanlı Bayrak”, “Öğretmenim” gibi herkesin bildiği şarkıları büyük bir başarıyla sunarken, bazı şarkılarda da solo olarak performans gösterdiler.
Konser sonunda Başkan Muhittin Selvitopu, Şef Cihan Önder’i kutlayarak kendisine Doğa Dostu Sertifika sundu. Çocukları da alkışlayan ve performanslarından ötürü kutlayan Başkan Selvitopu, onlarla toplu fotoğraf çektirip anı ölümsüzleştirdi.
Konser sonunda çocuklar ve izleyiciler hep birlikte “İzmir Marşı”nı büyük bir coşkuyla seslendirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.