Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda
  • 18 Kasım 2022 15:02

21 Mayıs 2016’da İzmir’in Çiğli ilçesinde 500 yatak kapasitesiyle açılan ‘Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ yüksek kapasitesi ve kaliteli konforlu odalarıyla 5 yıldızlı otel odalarını aratmıyor.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda

Barkırçay Üniversitesi’yle “Birlikte Kullanım Sözleşmesi” imzalayarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi unvanı alan hastane, Başhekim İlker Kızıloğlu’yla birlikte sağlık hizmeti almak için başvuru yapan hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermeye devam ediyor.

Yatan hasta servislerinde 1 veya 2 kişilik odaları bulunan, her odada lcd televizyon ve mini buzdolapları olan ve son teknolojiyle donatılan bu hastane poliklinik için gelen hastalar için de kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Randevu alarak hastanelere gelen vatandaşları hem poliklinik girişlerinde hem de ana koridorda “Kiosk” cihazları karşılıyor. Randularını buradan onaylayan vatandaşlar sekreter masaları önlerinde beklemeden doktor ekranlarından isimlerinin yanmasını bekliyorlar. Böylelikle sekreter masaları önlerinde uzayıp giden hasta kuyrukları da tarihe karışmış oluyor.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda

“İNSAN YOĞUNLUĞU İÇİN ÇÖZÜMLER”

Hastane bütçesinden karşılanan ödenekle birlikte Acil Servis Birimi’de tepeden tırnağa yenilendi. Hem tavanlara asılan beyaz led ışıkları  Acil Servisin ortamını aydınlatırken hem de yıpranan yerler daha kaliteli yer döşemeleriyle kaplanıp acil servise ayrı bir ortam hazırlamıştır. Ayrıca Acil Servis’te kullanılmayan boş durumda olan yerler kapatılıp, Kırmızı Alan gibi  insanların hayata tutunmaları için ayrılan özellikli bir alanın devamı niteliğine kavuşmuştur. Böylece Kırmızı Alanın yatak kapasitesi 8’den 16’ya çıkmış acil servisin bekleyen insan yoğunluğu da azaltılmıştır.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda

Hastanenin ilgili yerlerinden hizmet almaya gelen vatandaşlarla görüştüğümüzde hastanenin pandemi sonrasında özellikle de İlker Kızıloğlu döneminde ayrı bir havaya büründüğünü, sağlık personeli-vatandaş arasındaki bağın daha da sıklaştığını ve böylelikle çok kaliteli hizmet alarak hastaneden ayrıldıklarını belirtmişlerdir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Denizli üreticilere 50 bin adet fidan dağıttı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.