ÇİĞLİ BELEDİYESİNDEN O İDDİAYA SERT YANIT

ÇİĞLİ BELEDİYESİNDEN O İDDİAYA SERT YANIT
  • 22 Mart 2023 18:43

İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile Çiğli Belediyesi’nin  cenaze aracı vermediğini iddia etti. Belediye kaynakları Başkan Doğan’ın ise böyle bir talebin olmadığını belirtti.

 

İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Doğan, seçime 52 günün kaldığı şu günlerde sosyal medya hesabından şok bir paylaşıma imza attı. Millet İttifakı Ortaklarından İYİ Parti’nin Çiğli İlçe Başkanı Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ittifak ortağı CHP’li Çiğli Belediye Başkanı  Utku Gümrükçü’yi sert bir dille eleştirdi.

İYİ PARTİLİ DOĞAN’DAN  “ARAÇ VERİLMEDİ’ İDDİASI

Cenaze aracı istendiğini ancak  Çiğli Belediyesi tarafından  verilmediğini iddia eden Doğan, sosyal medya hesabından “4 yıldır belediye ile ilgili sosyal medyadan tek bir eleştiri yapmadım. Ama bugün yaşanılanı, insani duygularımla paylaşmak mecburiyeti hissettim. Koskaca Çiğli Belediyesi cenaze için istenilen araca “Mazotumuz Yok, Araç Veremiyoruz”  diye cevap veriyor. Her şeye para bulan belediye , belediye başkanının kendi resmiyle süslediği araçları dolaştıran belediye maalesef cenaze için merhumun yakınlarını mezarlığa götürecek araca ,mazot bulamıyor. Yazıklar olsun. Yorum Çiğli Halkının!!!” ifadelerini kullandı.

ÇİĞLİ BELEDİYESİNDEN O İDDİAYA SERT YANIT

ÇİĞLİ BELEDİYESİ: “İLÇE BAŞKANINDAN BÖYLE BİR TALEP YOK”

Belediyeden kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise; “ilçe başkanının,  başkanlık makamından ya da belediyeden bir talebi olmamış, cenaze sahipleri sabah saat 11.00 sularında belediyeye bir talep oluşturmuşlar ve yetkililer kendilerine mazot tankerinin yolda olduğunu ve gelir gelmez aracı kendilerine gönderecekleri bilgisini vermiş. Yakıt gelir gelmez araç çıkmış ve cenaze kaldırılmadan camiye varmış, cenaze namazı kılındıktan sonra araca 6-7 kişi binmiştir ve  yoğun bir talep oluşmadığı için cenazeye  katılan merhumun yakınları normal bir araç ile mezarlığa geçelim, boşuna araç gitmesin demişlerdir” denildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sakiler'den Bayındır’da Muhteşem Konser
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.