CHP’li Yüksel’den AK Parti’nin Suç Duyurusuna Jet Tepki

CHP’li Yüksel’den AK Parti’nin Suç Duyurusuna Jet Tepki
  • 1 Şubat 2016 15:36

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, AK Parti İzmir İl Başkanlığının, tüm ülkede ki AK Parti örgütlerinin yaptığı gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmalarıyla ilgili, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yüksel açıklamasında şunları ifade etti:

TÜRKİYE’NİN CUMHURBAŞKANI OLMAYI BAŞARAMAMAKTADIR

“AKP İl Başkanlarının tüm Türkiye’de talimatla yaptıkları suç duyurusu ve açıklamaları, bir kez daha göstermiştir ki, Recep Tayyip Erdoğan seçimle gelmesine ve tarafsız olma şartına rağmen, Türkiye’nin değil AKP’lilerin cumhurbaşkanı olmuştur. Maalesef cumhurbaşkanı Türkiye’nin cumhurbaşkanı olmayı başaramamış, AKP örgütleriyle kol kola girmiş ve geri kalan herkesi hiçe saymıştır.

DELİCAN’IN DİKTATÖR TARİFİ BİRİSİNİ HATIRLATIYOR

İzmir’de yapılan açıklamada sayın Bülent Delican’ın “Diktatör” tanımıyla ilgili sözleri bizlere birisini hatırlatmaktadır.

Gezi Parkı direnişinde verdiği talimatlarla, halkı susturmak için gencecik insanlarımızın hayatını kaybetmesine, yüzlercesinin sakatlanmasına yol açan birisini.

Soma’da kaybettiğimiz madencilerimizi anmaya çalışan insanlarımızı, markete hapsederek tokatlayan, yerlerde tekmelenmesine göz yuman birisini.

17-25 Aralıkta görevini yapan polislerin, hakim ve savcıların susturulmasını, cezaevine atılmasını emreden birisini.

Dürüstçe çalışan, yandaş olmayı reddeden ve kirli ilişkileri ortaya döken gazetecileri tutuklatan birisini.

Bu örneklere daha onlarcasını ekleyebiliriz. Bunların hepsi Sayın Bülent Delican’ın “Diktatör” tanımına uymaktadır. Anlaşılan o ki, AKP’lilerde diktatörün kim olduğunu bilmekte, onun için Genel Başkanımızın açıklamasından bu denli rahatsızlık duymaktadır. Görülen odur ki, bugüne kadar hiçbir eylemde bulunmayan AKP örgütlerinin bu sessizliği ve Genel Başkanımızın açıklamalarını kabullenmeleri, birisini rahatsız etmiş. Artık, Kaçak Saraydan mı, yoksa başka bir yerden mi bilemem ama, nereden geldiyse AKP’liler talimatla mecburen bu eylem içine girmişlerdir. Çok açıktır ki, tüm ülkeye uygulanan baskıdan onlarda nasiplerini almış, bu açıklamaları yapmak zorunda kalmışlardır.

SUÇ DUYURUSUNDA, SUÇ İŞLİYORLAR

Son olarak şunu söylemek gerekir ki, Genel Başkanımız Kemal KIlıçdaroğlu’nun açıklamalarını hakaret sayıp suç duyurusunda bulunurken, kendilerinin de aynı sözleri Genel Başkanımıza karşı kullanmış olmaları, AKP’deki kafa karışıklığını açıkça göstermektedir. Bu sözler eğer hakaret ve suç teşkil ediyorsa, suç duyurusunda bulunurken kendileri de suç işlemiş oldular. Bu trajikomik durumu da, tüm İzmirlilerin ve Türkiye’nin dikkatine sunuyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.