CHP’li Meclis Üyesinin sadece partisinden istifasına tepki

CHP’li Meclis Üyesinin sadece partisinden istifasına tepki
  • 22 Şubat 2022 09:39

CHP’li Buca Belediye Meclis Üyesi Bülent Uygur’un kadın bedeni üzerinden zeytin yağ ile ilgili sosyal medya paylaşımı sonrası, AK Partililerin tepkisi ile Uygur CHP üyeliğinden istifa etti. Meclis üyeliğinden istifa etmesi gerektiğini belirten AK Parti cephesi, yaşanan bu duruma da tepki gösterdi.

CHP’li Buca Belediye Meclis Üyesi Bülent Uygur’un kadın bedeni üzerinden zeytin yağ ile ilgili sosyal medya paylaşımı sonrası başta AK Parti cephesi olmak üzere geniş kitleden tepki gördü. Tepkilerin ardından CHP’li Meclis Üyesi Uygur, partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Sadece partisinden istifası sonrası AK Partili yöneticiler, Uygur’un Meclis Üyeliğinden de istifası gerektiğini dile getirdi.CHP’li Meclis Üyesinin sadece partisinden istifasına tepki

‘’MECLİS ÜYELİĞİNDEN DE İSTİFA ETMELİDİR’’

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ’’Bu istifa anlamsızdır! Millet İttifakı’nın ortak ismi olan Buca Belediyesi Meclis Üyesi Uygur’un CHP’den istifa etmesi; kendileri için bulunmuş siyasi bir çözümdür. Olması gereken; ahlak ve değer tanımayan bu kişinin meclis üyeliğinden de istifa etmesidir!’’ dedi.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili ise, ‘’Kurtla tilkinin hissesi’ hikâyesindeki gibiler! Buca Belediye Meclis Üyesi Uygur’un yarattığı skandala; CHP’den istifa çözümünü bulmuşlar! İyi Parti’nin adayı olarak seçilmesi, nihayetinde de CHP’nin üyesi olması; ortaklar arasında bir kriz yaratmış belli ki! Millet ittifakı ortakları CHP ve İyi Parti bu hamleyle sorumluluktan kaçamaz. Ortada toplum vicdanını yaralayan, kadını aşağılayan, milli ve manevi değerleri yok sayan ortak bir isim vardır ve bu şahıs; milletin verdiği yetkiden, belediye meclis üyeliğinden de istifa etmelidir!’ dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.