CHP’Lİ BAKAN TÜM MİLLETVEKİLLERİNİ İZMİR’E DAVET ETTİ

CHP’Lİ BAKAN TÜM MİLLETVEKİLLERİNİ İZMİR’E DAVET ETTİ
  • 3 Ağustos 2016 10:02

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, darbe girişimi ile hesaplaşmada yargı, stratejik düşünce ve ortak aklın önemine vurgu yaparak, “İktidarı ve muhalefeti ile demokrasimizi birlikte güçlendirmeliyiz. Bu diyaloğa mecliste, darbe gecesi olduğu gibi, grubu bulunan tüm siyasi partileri dahil etmeliyiz” diye konuştu.

İktidara özeleştiri çağrısı yapan Bakan, “Bugün Fetullahçı Terör Örgütü gider, yarın yerine aklını şeyhine, mürşidine kiraya vermiş, özgür düşünme ve karar alma yetisini yitirmiş bir başka tarikat, cemaat gelir ülkenin başına bela olur” ifadelerini kullandı.

Bakan, “Darbecilere ve demokrasi düşmanlarına en büyük darbeyi vurmak üzere hepinizi İzmir’e, seçim bölgeme, Türkiye’de demokrasinin ve özgürlüklerin en içten ve derinden yaşandığı kente davet ediyorum” diyerek tüm milletvekillerini 4 Ağustos Perşembe Günü İzmir’de yapılacak olan mitinge davet etti. ​

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çeşme’de turizm sezonu öncesi altyapı atağı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.