CHP’den merak edilen yemek

CHP’den merak edilen yemek
  • 12 Ağustos 2023 10:52

Gizem ÇETİNKOL – Gazete Ege /Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte eski yeni demeden tüm siyasilerde de hareketlilik başladı.
Bunlara bir örnek de İzmir’den geldi. Geçtiğimiz gün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile İzmir’e gelen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ile görüşme gerçekleştirdi. İddialara göre Genel Başkan Yardımcısı Uyar Genel-İş Sendikası ile Bornova Belediyesi’nin arasında yaşanan zam anlaşmazlığını sona erdirmek için geldi.
Bu görüşmenin ardından Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, CHP’de merak uyduran bir görüşmeye daha imza attı. İddialara göre Uyar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan ve bir kaç siyasi isimle birlikte Güzelbahçe’de bir restoranda biraraya gelerek yemek yedi.
Bu yemek değişim rüzgarlarının estiği CHP’de yaklaşan yerel seçim öncesi en çok merak edilen yemeklerden biri oldu.

BAŞKAN ARDA’DAN AÇIKLAMA

Haberimizi yayınlanmasının ardından Gazete Ege ile iletişime geçen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile yaptığımız görüşmede, Başkan Arda’nın bu yemek de bulunmadığı öğrenilmiştir.

CHP'den merak edilen yemek

 

MENDERES BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

Haberin yayınlanmasının ardından Gazete Ege ile iletişime geçen Menderes Belediyesi, Menderes Belediye Baskan Vekili Erkan Özkan’ın  bahsi geçen yemekte bulunmadığını tarafımıza bildirmiştir.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Göztepe, Trendyol 1. Lig'de Zaferle Geri Döndü: Süper Lig Yolunda Büyük Adım!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.