CHP’de Yoğun Haftasonu

CHP’de Yoğun Haftasonu
  • 5 Aralık 2015 12:11

Erken seçimin ardından önce delege seçimleri ardından da ilçe seçimlerine başlayan CHP’de yoğun hafta sonu mesaisi yaşanıyor. Bugün 6 ilçede seçim yaşanırken Pazar günüde 9 ilçe kongre mesaisi yapacak.

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen CHP Karabağlar kongresinin büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

Karabağlar’da sandık başına iki adayla gidecek olan ilçelerden. Mevcut İlçe Başkanı Orhan Polat delege seçimlerinde önemli başarı kazanan ve belediyenin de desteğini arkasına alan Ali İhsan Yıldız’a karşı koltuğunu koruma mücadelesi verecek.

Kemalpaşa’da yeni dönemin adını 2 adaylı yarış koyacak. Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen seçimde mevcut Başkan Ulviye Üreten, astsubay emeklisi Ramazan Coşkun’a karşı koltuğunu koruma mücadelesi veriyor.

Aliağa’da mevcut başkan Özcan Durmaz tekrar ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Tek aday olarak seçime girmesi beklenen Durmaz’a Engin Gündüz ve Barış Eroğlu’nun adaylıkla ilgili çalışmalar yaptığı alınan duyumlar arasında.

Selçuk’ta da sandığa iki adayla gidilecek. Mevcut Başkan Hasan Ünal, Atatürkçü Düşünce Derneği İlçe Başkanı Tuncay Kireç’e karşı koltuk mücadelesi verecek.

Tek adaylı seçimde Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran sandıkta delegeden güvenoyu arayacak.

Menemen İlçe Başkanı Kazım Hürol Taklak’ta Çeşme gibi tek aday olarak seçime girecekler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler Aşık Veysel’deki Uçurtma Şenliği’nde buluştu
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.