CHP’de Yarış Kızışıyor

CHP’de Yarış Kızışıyor
  • 2 Şubat 2016 14:30

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/CHP’de Gençlik Kolları Genel Başkanlığı için çalışmalar hızla sürerken, kulislerde de isimler dolaşmaya başladı. Mevcut Başkan İrfan İnanç Yıldız’ın aday olmayacağı konuşulurken, Yıldız’ın koltuğu için isimler de çoğalıyor.

Mevcut Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’la geçtiğimiz yıllarda karşı karşıya gelen, 15 Yönetim Kurulunun istifası ile görevi düşen Eski İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Gökçek’in, İstanbul ve Anadolu’nun  büyük bir desteği ile Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na aday olacağı alınan duyumlar arasında. Güçlü bir destekle adaylık yoluna çıkan Gökçek’in, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Onursal Adıgüzel’in desteğini aldığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Gençlik Kolları Genel Başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Alper Bilgin, Berk Tütüncü ve Ceyhun Sorguç’un adaylık yarışından çekilerek birlik olup tek bir isim çıkaracakları da iddia edildi.

İzmir’den MYK’ya aday olacak isimlerin şimdilik CHP İzmir Gençlik kolları Eski İl Başkanı Mustafa Evsen, Örgütlenmeden Sorumlu Eski il Başkan Yardımcısı Ferdi Erten,  3 dönem il yöneticiliği yapan Onur Günay ve İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi  Hakan Kılıç olacağı da gelen bilgiler arasında.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.