CHP İzmir Kongresi’nde arbede sebebi için ‘Gençlik Kolları’ açıklaması

CHP İzmir Kongresi’nde arbede sebebi için ‘Gençlik Kolları’ açıklaması
  • 16 Eylül 2023 15:46

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin bugün gerçekleşmekte olan İzmir il Kongresi’nde arbede yaşandı. Kongrede Blok Liste önergesinin divana gelmesi ile bir anda salonda arbede çıktı. Arbedeye ilişkin olarak Çiğli Gençlik Kolları hedef gösterildi.

CHP İzmir Kongresi'nde arbede sebebi için 'Gençlik Kolları' açıklaması

Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar, ise CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Er’in arbedeye sebebiyet verdiğini ileri sürdü. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, ise bunun söz konusu olmadığını kaydetti.

CHP İzmir İl Kongresinde çıkan arbede sonucu Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar’ın “Arbedeyi başlatan Çiğli Gençlik Kolları” açıklamasına Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan’dan açıklama; Başkan Kotan “Çiğli Gençlik Kolları arbede gerçekleşirken o alandaydı ancak, duruma müdahale etmek ve kavga edenleri ayırmak için hamle yapıyorlardı. Bu çekilen videolarda da açık bir şekilde gözükmektedir. Olayı durdurmaya çalışan taraflardı” diye konuştu.

“DİSİPLİN SÜRECİ İŞLTECEĞİZ”

Akar açıklamasında; “Maalesef bizim bölgemizden de arkadaşlarımız var, biz de gerekli incelemeyi yapacağız. Evet, gençlik kolları başkanımız da oradaydı. Gençlik kolları başkanımızı gördüm orda. Disiplin sürecini işleteceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.