Cevdet Çayır’dan hayvanseverlere müjde

Cevdet Çayır’dan hayvanseverlere müjde
  • 1 Mart 2024 10:51

 

”Her canlının refahından sorumluyuz”

”Bütün sorunları biliyoruz, çözüm için geliyoruz”

Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, can dostları evlerinde barındıran hayvan sahiplerine mama müjdesi verdi.

 

Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, doğada yalnız yaşamadığımızı belirttiği konuşmasında “Belediye Başkanı bir kentte sadece insandan, binadan, ruhsattan, imardan sorumlu değildir. O kentte yaşayan her canlının, çevre dengesi içinde toplumsal refahından sorumludur.” sözleriyle hayvan hakları konusundaki hassasiyetini dile getirerek, mama desteği vereceği sözünü verdi.Cevdet Çayır’dan hayvanseverlere müjde

‘’Barınakların daha yaşanabilir yaparak sayılarını artıracağız’’

Başkan Adayı Çayır hem evcil hayvanlar hem de sokak hayvanları konusunda yeterince önlem alınmadığı ve destek olunmadığı hususuna dikkat çekerek “Elbette ilçemiz sakinlerinin tamamında bizde olduğu gibi hayvan hakları konusunda ciddi bir hassasiyet var. Kapılarında mama ve su kabı bulundurarak sokak hayvanlarına yaşama katılmaları için destek olmaktalar. Bu durum bizi de mutlu ediyor ancak yeterli olduğu düşünmüyorum. Bizim Belediyecilik anlayışımızda, ilçemizde yaşayan her canlının yaşam mücadelesinde yanlarında olacağız. 1 Nisan sonrası başlatacağımız uygulama ile hayvan sahibi olan hemşehrilerimiz kartlarını getirerek Belediyemizden ücretsiz olarak mamalarını alabilecekler. Ayrıca artık toplumsal hadiseye dönüşmüş sokak hayvanlarının barınaklarını daha yaşanabilir yaparak sayılarını artıracağız. Bununla ilgili ciddi çalışmalarımız var, hepsini kısa sürede hayata geçireceğiz” dedi.Cevdet Çayır’dan hayvanseverlere müjde

‘’Bornova’da her canlıyı mutlu etmek için çalışacağız’’

Saha çalışmaları kapsamında dernekler, STK’lar ve ilgililer ile bir araya gelerek yol haritalarını çizeceklerini belirten Çayır “Projelerimizi, uzun yıllardır yerinde tespit ettiğimiz sorunlarımızın çözümü için, hemşehrilerimizle istişare ederek geliştirdik. Hayvan hakları konusunda da aynı yöntem ile Bornova’da her canlıyı mutlu etmek için çalışacağız. Bütün sorunları biliyoruz, çözüm için geliyoruz.” sözleriyle çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.