Cemil Tugay ve Selçuk Balkan, Urla’da Vatandaşın Bayramını Kutladı

Cemil Tugay ve Selçuk Balkan, Urla’da Vatandaşın Bayramını Kutladı
  • 11 Nisan 2024 12:33

CEMİL TUGAY VE SELÇUK BALKAN, URLA’DA VATANDAŞIN BAYRAMINI KUTLADI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Urla Belediye Başkanı Mimar Selçuk Balkan, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Urla’da esnafın ve vatandaşların bayramını birlikte kutladılar. Başkan Tugay ve Balkan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılacak olan çalışmalar ve ilçenin öncelikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İlk olarak İskele Mahallesi’ndeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek programına başlayan Tugay ve Balkan daha sonra Urla merkez esnafının bayramını kutladı. Urla halkının yoğun ilgi gösterdiği programda esnaf ve yurttaşlar her iki başkanı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Urla Belediyesi iş birliğinde ilçede hayata geçirmek istedikleri projeleri vatandaşlarla paylaşan Tugay, vatandaşların sorunlarını dinledi.Cemil Tugay ve Selçuk Balkan, Urla'da Vatandaşın Bayramını Kutladı

İzmir’in turistik ilçesi Urla için gerekli çalışmaların düzenli bir program ve öncelik sırasına göre hayata geçirileceğini dile getiren Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan yaptığı açıklamada “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay bayramın ilk gününde bizlerle birlikte esnafımızı ve vatandaşımızı ziyaret etti. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Hayata geçirmek istediğimiz projeler hakkında kendilerine bilgilendirmelerde bulunduk. İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteği ile ilçemizin ihtiyaçlarını en kısa sürede gidermek adına gerekli çalışmaların düzenli bir program ile hayata geçireceğiz. Cemil Başkanımızın Türkiye’ye örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağına inancımız tam. Urla halkı seçimde gereğini en iyi şekilde yaptı. Türkiye rekoru kırdık. Şimdi görev sırası biz de. Bizler de belediye başkanları olarak üzerimize düşen ne varsa gereğini yapacağız. 5 yıllık süre içerisinde Urla’mıza 10 yıllık hizmetler sunacağız. Bu vesile ile halkımızın Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutlar, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlar geçirmelerini dilerim” ifadelerine yer verdi.

Başkan Tugay ve Balkan program kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın Batı Bölge Amirliği’ni de ziyaret ederek personelle bayramlaştılar.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Göztepe, Trendyol 1. Lig'de Zaferle Geri Döndü: Süper Lig Yolunda Büyük Adım!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.