Can Radyo için Karalama Kampanyası Başlatanlara Gökhan Kafalı’dan Cevap Geldi

Can Radyo için Karalama Kampanyası Başlatanlara Gökhan Kafalı’dan Cevap Geldi
  • 17 Ocak 2023 17:31

Çiğli Belediyesi şirketi ÇİBEL AŞ’de çalışan işçiler tarafından yapılan eylemi değerlendiren Can Radyo’da Gökhan Kafalı, “Burada da ben ister istemez Utku Gümrükçü’ye bir operasyon kokusu alıyorum. İşçiler kimsenin operasyonuna ortak olmasınlar” dedi. Kafalı sosyal medya üzerinden başlatılan karalama kampanyasına cevap verdi.

Gökhan Kafalı, yayını sonrası sosyal medya hesaplarından Çiğli Belediyesi işçileri kullanılarak başlatılan karalama kampanyasına cevap verdi. Kafalı, “Her türlü cezaya ve türlü türlü baskıya karşı 30 yıldır duruşundan hiç taviz vermemiş bir kurumun yöneticisi olarak bu tehditlere pabuç bırakmayacağımı bilmeniz gerekirdi. A Haber ve diğer havuz medyasıyla iş birliği içinde olan kimse radyomuzu lütfen dinlemesin! Kimse de kendini Çiğli Belediyesi’nde çalışan 950 emekçinin sahibi gibi görüp onların emek mücadelesini siyasete malzeme etmeye, onları bir tehdit unsuru olarak göstermeye, haklarını korusun diye sizi seçen emekçilerin vermiş oldu yetkiyi kötüye kullanmaya kalkmasın!” dedi.

Açıklamanın tamamı ise şu şekilde;

“Bu sabah Can Radyo’da Sesli Gazete programında Çiğli Belediyesi’nden bazı çalışanların, CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Halk Konut temel atma töreni esnasında yaptıkları eylem ve sonrasında sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun aracının yumruklanmasına ve arkasından küfür etmelerine kadar varan olayların bir utanç vesikası olarak başta A Haber olmak üzere havuz medyasına malzeme olmalarını eleştirmiş ve hiç bir mazeretin bu davranışı haklı çıkaramayacağını söylemiştim. (Söylediklerimin tamamının ekran görüntüsünü okuyabilirsiniz.)

Yayın sonrası telefonlarımız susmadı. Birçoğu söylediklerime hak verirken, bin işçiyi Can Radyo’nun önüne yığıp beni ve kurumumu A Haber’e çıkartmakla tehdit eden, beni ve 30 yıldır emeğin sesi olmaya çalışmış Can Radyo’yu işçi düşmanı ilan ederek sosyal medyada kampanya başlatacağını söyleyen iş yeri temsilcisi olduğunu öğrendiğim arkadaş(!) gibi bazıları da vardı.

Şimdi de paylaşımda göreceğiniz gibi bu kişilerden bir kaçı Can Radyo’yu dinlemiyoruz şeklinde sosyal medyada bir karalama kampanyası başlatmışlar.

Her türlü cezaya ve türlü türlü baskıya karşı 30 yıldır duruşundan hiç taviz vermemiş bir kurumun yöneticisi olarak bu tehditlere pabuç bırakmayacağımı bilmeniz gerekirdi. A Haber ve diğer havuz medyasıyla iş birliği içinde olan kimse radyomuzu lütfen dinlemesin! Kimse de kendini Çiğli Belediyesi’nde çalışan 950 emekçinin sahibi gibi görüp onların emek mücadelesini siyasete malzeme etmeye, onları bir tehdit unsuru olarak göstermeye, haklarını korusun diye sizi seçen emekçilerin vermiş oldu yetkiyi kötüye kullanmaya kalkmasın!

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇADA PELİKANLAR  VATANDAŞLA DOST BALIKÇIYLA ARKADAŞ 

Tüm belediye emekçilerine olduğu gibi Çiğli Belediyesi emekçilerine de sözleşmeden doğan haklarının verilmemesi durumunda onlarla alanda omuz omuza mücadelenin içinde, onların sesi olacağımın sözünü sabah vermiştim ve sözümün hala da arkasındayım.

Son söz olarak tüm meselenin pirincin içindeki siyah taşları değil beyaz taşları ayıklamak olduğunu ve o beyaz taşları ayıklamayı da elbet başaracağımızı bilmenizi isterim…”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.