Buzda Yine Şölen Var

Buzda Yine Şölen Var
  • 28 Ocak 2016 08:40

2015-16 sezonuna hızlı bir başlangıç yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Deplasmandaki ilk maçında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda 3-1 mağlup eden İzmir ekibi, evinde oynadığı maçlarda Koç Üniversitesi’ni 16-2, Gümüş Patenler’i 21-0 gibi farklı skorlarla geçti.

Buzda Yine Şölen Var

İlk 3 maçta rakip filelere gol olup yağan mavi-beyazlılar, bu hafta sonu da ligin iddialı takımlarını ağırlayacak. 30 Ocak Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediyesi ve 31 Ocak Pazar günü ise Zeytinburnu Belediyesi ile karşılaşacak İzmir ekibi, iki maça da galibiyet parolasıyla hazırlandı. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak maçlara İzmirlilerin desteğini bekleyen mavi-beyazlılar, erken final niteliğin deki maçlarda galip gelip şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçmek istiyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da ilk sanayi meclisi toplandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.