Buca’da temizlik ve denetimler tam gaz sürüyor

Buca’da temizlik ve denetimler tam gaz sürüyor
  • 26 Haziran 2023 12:04

KURBAN Bayramı için geri sayım başlarken Buca Belediyesi de ilçedeki temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Cadde ve sokakları özel araçlarla yıkayan belediye, kentin farklı noktalarında bulunan 5 binin üzerindeki çöp konteynerini de dezenfekte ediyor.
Buca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bayram öncesinde ilçe genelinde yürüttükleri çalışmalarına hız verdi. Kentin tüm sokaklarını özel araçlarıyla yıkayan ekipler, çöp konteynerleri için de ayrı bir mesai gerçekleştiriyor. Havaların ısınmasıyla beraber koku ve sinek oluşumunun önüne geçmek için konteynerlerin bir yandan ilaçlaması diğer yandan da temizlikleri yapılıyor.  Boya ve tadilat isteyen konteynerler ise gerekli işlemler yapıldıktan sonra yeniden yerine bırakılıyor.
DENETİMLER YOĞUNLAŞACAK
Öte yandan Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin arife gününden başlayarak bayram süresince ilçe genelinde denetimlerini yoğunlaştıracağı bildirildi.  Ekipler, park, bahçe gibi umuma açık alanlarda kurban kesilmemesi yönünde vatandaşlara uyarıda bulunacak, kesim yapılması halinde ise cezai işlem uygulayacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Denizli üreticilere 50 bin adet fidan dağıttı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.