Buca’da Görkem Duman dönemi başladı

Buca’da Görkem Duman dönemi başladı
  • 8 Nisan 2024 21:10

31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle çıkan Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, bugün görevine başladı. Eski Başkan Erhan Kılıç’tan görevi devralan Görkem Duman, belediye binası önüne çıkarak Bucalılara seslendi. Kendisine oy versin ya da vermesin bütün Bucalılara hizmet için çalışacağına söz veren Duman, konuşmasının ardından barış güvercinleri uçurdu.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, düzenlen törenle hizmete başladı. Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk koyma töreninin ardından belediye ana hizmet binasına gelen Görkem Duman, makama geçerek Başkan Erhan Kılıç’tan görevi teslim aldı.

Buca’da Görkem Duman dönemi başladı
Bucalılardan büyük ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekilleri Tacettin Bayır, Kamil Okyay Sındır, Tacettin Bayır, Musa Çam, Buca Belediyesi eski Başkanı Erhan Kılıç, yine Buca’nın eski başkanlarından Ertan Erdek’in de hazır bulunduğu devir teslim törenine Bucalılar yoğun ilgi gösterdi.  Törende eski milletvekili Tacettin Bayır, Başkan Görkem Duman’ın parti rozetini çıkararak, Türk Bayrağı rozeti taktı.

Başkan Duman; “Şimdi Buca’ya hizmet zamanı”

Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Görkem Duman, “Şimdi Buca’ya hizmet zamanı” diyerek şunları söyledi: “Bu bir bayrak yarışıydı. Bugün görevi hepinizin huzurunda devralıyorum. Bugün benim için çok anlamlı. Sokaklarında büyüdüğüm güzel Buca’ya hizmet etme imkanına önce parti büyüklerimiz ve sonra da Bucalıların teveccühüyle seçildik. Şimdi Buca’ya hizmet etme zamanıdır” dedi.

Buca’da Görkem Duman dönemi başladı
Tüm Bucalıların başkanı olacağım

Herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceğini belirten Başkan Duman, “Dün mazbatamızı aldık, bugün devir teslimi de gerçekleştirdik. Şimdi Buca’ya hizmet zamanı. Siyasi partili kimliğimizi ikinci plana bırakıyoruz. Bana oy versin veya vermesin tüm Bucalıarın belediye başkanı olacağım” dedi.

Tüm başkanlara teşekkür

Başkan Görkem Duman, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu zamana kadar güzel Buca’mız için kim taş üstüne taş koyduysa ondan Allah razı olsun. Erhan Kılıç Başkanımıza da,  Erten Erdek Başkanımıza da ve tüm eski başkanlarımıza da Buca’ya yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT’a kalite tescili
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.