Bu pazarda zamana yolculuk yapılacak

 Bu pazarda zamana yolculuk yapılacak
  • 30 Kasım 2023 11:45

Buca Belediyesi,  Betontaş Kapalı Pazaryeri’nde hayata geçirilecek olan Antika ve 2.El Pazarı için başvuruları toplamaya başladı.

 Bu pazarda zamana yolculuk yapılacak

Buca Belediyesi ,  aksesuarlardan plaklara, kültür sanat ürünlerinden baskılı yayınlara kadar pek çok antika ürünün sergileneceği Antika ve 2.El Pazarı ile Bucalıları zaman yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.  Belediye, Evka 1’de bulunan  Betontaş Pazaryeri’nde açılacak olan Antika Pazarı için başvuruları almaya başladı.

Buca Belediyesi’nin bu çalışmasıyla, kullanılmış fakat iyi muhafaza edilmiş ürünler tekrar kullanılarak yeniden değer kazandırılacak.  Pazara gelen ziyaretçiler,  zaman içinde unutulmaya yüz tutmuş, dönemlerine ait izler taşıyan, toplumun ortak hafızasında yer tutan birçok ürünü bir arada görme şansı yakalayacaklar. Öte yandan pazarda el işi dantel, boncuk ve benzeri ürünlerin satılacağı tezgahlar da bulunacak.

Yapılan açıklamada, pazarda satış yapacakların kayıt altına alınacağı bu nedenle Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvurarak ön kayıt  yapılması gerektiği  bildirildi. Konuyla ilgili bilgi almak isteyenler ise 0 232 439 10 10 (Dahili 1277) numaralı telefon hattından bilgi alabilecekler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’nın parklarında yaza hazırlık
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.