Bornova’nın TEOG başarısı

Bornova’nın TEOG başarısı
  • 2 Temmuz 2016 11:43

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde (BELGEM) kurs gören ve TEOG sınavlarında başarı elde eden öğrenciler, mutluluklarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı. Tam puanın 500 olduğu sınavda 460 puan ve üzeri alan 75 öğrenci Başkan Atila’nın kendilerine gösterdiği destek için teşekkür etti.

Bornova’nın TEOG başarısı

Bornova Belediyesi’nin öğrencilere ve ailelerine destek için açtığı ücretsiz kurslardan yararlanan ortaokul son sınıf öğrencileri TEOG sınavında önemli bir başarı elde etti. Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde(BELGEM) eğitim gören 75 öğrenci en yüksek puanın 500 olduğu TEOG’da 460 ve üzeri puan aldı.

BELGEM’de kurs görerek başarı elde eden gençler, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarılı olacaklarının sözünü veren öğrenciler, Başkan Atila’ya çiçek verdi.

Bornova’nın TEOG başarısı

BELGEM’den 5 bin 300’e yakın gencin yararlandığını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Öğrencilere imkanlarımız doğrultusunda ücretsiz defter ve kitap gibi her türlü olanaklar sağlamaya çalışıyoruz. Bu gençlerimizin bundan sonraki hayatlarında da başarılı olmasını diliyorum. Bize güvenen ve destek olan başta velilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi. Başkan Atila, gençlere kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta kaldırımlar mercek altında
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.