Bornova’da yıl boyu ibadethane temizliği

Bornova’da yıl boyu ibadethane temizliği
  • 3 Ekim 2023 10:12

Bornova Belediyesi ilçedeki kutsal mekanları düzenli olarak temizliyor. Özellikle dini günler öncesinden çalışmalarını yoğunlaştıran Bornova Beleadiyesi, talep doğrultusundaki çalışmalarını yılın bütün aylarında aralıksız sürdürüyor. 

Sınırları içinde bulunan 106 cami, 2 cemevi ve 1 kilisenin düzenli olarak temizlenmesi sayesinde Bornovalılar daha temiz bir ortamda ibadet etmenin huzurunu yaşıyor. Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özellikle vatandaşların ibadetlerini yaparken alınlarını koyduğu halıların temizliğine büyük önem veriyor. Halı yıkama makinesiyle hijyenik bir ortam sağlanıyor. Bunun yanında pencere ile sütunların temizliği, merdivenlerin ve ayakkabılıkların temizliği de büyük bir titizlikle yapılıyor.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, insanların bir araya geldikleri kutsal mekanların temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, “İbadetlanelerimizi sadece dini bayram ve dini günlerin öncesinde değil düzenli olarak bütün bir yıl boyunca temizliyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.