Bornova’da Mutlu Çocuklar Yetişiyor

Bornova’da Mutlu Çocuklar Yetişiyor
  • 8 Şubat 2016 09:00

Bornova Belediyesi, çocukların yetiştirilmesinde ailelere destek vermek için “Mutlu Çocuk Yetiştirme Eğitimi” düzenledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Çamdibi Kadın Danışma Merkezi’nde Aktif Felsefe işbirliği ile düzenlenen eğitimde anne, baba ve çocuk iletişimi hakkında bilgiler verildi.

Bornova'da Mutlu Çocuklar Yetişiyor

Tüm mahallelerde verilecek

Çocuk gelişimi uzmanları tarafından verilen ve skeçlerle desteklenen eğitimde çocukların yetiştirilmesinde yapılan yanlışlar ve doğru yaklaşım biçimleri detaylarıyla anlatıldı. Yaklaşık 60 kadının katıldığı eğitimin soru cevap bölümü sohbet havasında geçti. Bornova Belediyesi yetkilileri eğitimlerin Bornova’nın diğer mahallelerinde de devam edeceğini söyledi.

Bornova'da Mutlu Çocuklar Yetişiyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çocukların iyi yetişmesinin en öncelikle projeleri arasında yer aldığını belirterek, “Okula destek kursları, hobi ve beceri edindirme kursları ile çeşitli sosyal faaliyetlerle çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunuyoruz. Ancak eğitimin ailede başladığı da önemli bir gerçek. Bunun için ailelerin, özellikle de annelerimizin daha bilinçli olması gerekiyor. Bu düşünceyle çocuk gelişimi uzmanlarıya annelerimizi biraraya getirdik. Düzenlenen eğitimlerin yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’nın simge yapısına onarım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.