Bitmeye Akraba Yapmışlar…

Bitmeye Akraba Yapmışlar…
  • 17 Mart 2016 10:48

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ”Bankamatik” çalışanlar skandalıyla gündeme gelen Çiğli Belediyesi’nde bu sefer de belediye bünyesindeki ”eş – dost – akraba” çalışanlar, yeni bir tartışma yarattı.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüsnü Boztepe, Facebook profilinden belediye bünyesinde çalışan ve Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın akrabasını olduğunu belirttiği isimleri tek tek açıklamıştı.

Çiğli Belediyesi’n de “Eş-Dost-Akraba” Skandalı Vol; Bilmem Kaç..  Haberi için tıklayınız… https://www.gazeteege.com.tr/cigli-belediyesinde-es-dost-akraba-skandali-vol-bilmem-kac/

Verdiği Liste Şöyleydi;

Belediye Şirketi ÇİBEL-AŞ Genel Müdürü Niyazi Arslan (Amca torunu)

Belediye Akvaryum Cafe’nin Yetkilisi Zafer Arslan (yeğeni)

Belediye Yazı İşleri Görevlisi Melike Arslan (Zafer Arslan’ın eşi-gelin)

Belediye Şirketi Kafe-San Görevlisi Cem Arslan (Amcasının torunu)

Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli Ceyda Arslan (Amcasının torunu)

Belediye Eğitim Merkezi (ÇİBEM) Personeli Ahsen Arslan (kız kardeşinin kızı-yeğeni)

Belediye Özel Kalem Personeli Selda Arslan (Halasının torunu)

Belediye Şirketi Kafe-San Personeli Mehmet Erdem (eşi Ergül Arslan’ın kuzeni)

Belediye Şirketi ÇİBEL A.Ş Personeli Sudiye Erdem (eşi Ergül Arslan’ın amcasının gelini)

Belediye İmar Müdürlüğü Personeli Elif Güvercin(gelini Yeter Arslan’ın yeğeni)

İLÇE’YE DE AKRABA KADROSU

Bu açıklamanın ardından gözler Çiğli Belediyesine çevrildi. Eş, dost, akrabaların belediye bünyesinde çalışmasının ardından Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın CHP İlçe yönetiminde görev alan akrabaları olduğu da ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ilçe kongresiyle Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın açıkça desteklediği Zeynel Mertoğlu başkanlık koltuğuna oturmuştu.

CHP İzmir İl Yöneticisi olduğu bilinen Hasan Arslan’ın Amcasının torunu Niyazi Arslan’dan sonra Amcasının oğlu Hüseyin Arslan’ın ve Başkan Arslan’ın eşi Ergül Arslan’ın amcasının gelini Sudiye Erdem’in de ilçe yöneticisi olduğu öğrenildi.

AYNI ZAMAN DA HİSSEDAR

Öte yandan Çiğli Belediyesini akrabalarının iş kapısı olarak kullandığı için tepki gören Hasan Arslan’ın akrabalarında Sudiye Erdem’in ÇİBEL A.Ş’de personel ve CHP Çiğli İlçe Örgütünde ilçe yönetici olmasının dışında ÇİĞLİBEL (Akvaryum Kafe’nin) de hissedarı olduğu edinilen bilgiler arasında.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka, Zübeyde Anne’ye koşuyor!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.