BEM’de yeni dönem kayıtları başladı

BEM’de yeni dönem kayıtları başladı
  • 8 Haziran 2016 10:00

Buca Belediyesi’nin yılda 1000 öğrenciye ders desteği vermek üzere hizmete açtığı Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM) 2016-2017 eğitim öğretim sezonu için kayıt almaya başladı. Merkez, 24 Haziran’a kadar sürecek olan başvuruların ardından 27-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak seviye tespit sınavları ile eğitim sezonunu açacak.

BEM’de yeni dönem kayıtları başladı

Buca Belediyesi’nin ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla projelendirip, yılda 1000 öğrenciye ücretsiz ders desteği vermek üzere faaliyete geçirdiği Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM) yeni dönem için kayıtlarını açtı.

12’nci sınıf öğrencilerin LYS ve LGS sınavlarına hazırlıklarında ücretsiz takviye ders alabildiği Merkez yeni dönem için hazırlıklarını tamamlayıp öğrencileri davet etmeye başladı. 24 Haziran’a kadar BEM’e başvuracak olan öğrenciler 27-28-29-30 Haziran tarihlerinde saat 09.30’da yapılacak seviye tespit sınavlarının ardından 12. sınıfın tüm derslerinden ücretsiz ders desteği alabilecek.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  CHP İL BAŞKANI ASLANOĞLU’NDAN 1296 MUHTARA MEKTUP
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.