Belediye Meclis Üyesi Dağdeviren CHP Aliağa için harekete geçti!

Belediye Meclis Üyesi Dağdeviren CHP Aliağa için harekete geçti!
  • 27 Eylül 2023 10:29

Aliağa’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyesi olarak görevinin başında olan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi Savaş Dağdeviren, CHP Aliağa İlçe Belediye Başkanlığı’na adaylığını resmen açıkladı.

Belediye Meclis Üyesi Dağdeviren CHP Aliağa için harekete geçti!

CHP ilçe Belediye Başkanlığı için aday  adaylığını bir basın açıklaması ile duyuran Dağdeviren’in adaylık açıklamasına bir çok siyasi parti ilçe başkanı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katılım sağladı. Dağdeviren, açıklamalarına şu şekilde başladı:

“Biliyorsunuz heyecan olmazsa bir şey olmaz, biraz heyecanlıyım. Ben 1974 yılında Aliağa’da doğdum,  Aliağa’nın ilk Postacısı  olan Şahin Dağdeviren’in oğluyum. Bu topraklarda  doğdum, büyüdüm, evlendim ve bu topraklarda yaşamaya devam ediyorum. 24 yıllık evliyim ve 2 tane kızım var. Bu şehirde 4.5 yıldır meclis üyeliği yapmaktayım. Partimizi mecliste en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı”

HEDEF: CHP ALİAĞA’YI İKTİDARA GETİRMEK

Dağdeviren’in açıklamalarında Aliağa’yı iktidara getirme yolu ile hareket ettiğini belirterek, “Gördüğümüm lüzum üzerine aday oldum. Burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücüne güvendim ve kendime  gücüme inanarak  aynı zamanda da  Aliağa Belediyesi’ndeki yanlışlar ürerine aday oldum. İnşallah bu şehir sokak sokak değişecek. Önümüzde tarihi bir sorumluluk var. Bu seçimde halka rağmen seçimi kazanlara her zaman demokrasi dersi vereceğiz.  Bizler demokrasiyi yeniden ülkemize kazandırmak için omuz omuza bir olacağız. Nerede bir eşitsizlik  varsa orada biz bir olacağız. Nerede bir ötekileştirme varsa biz orada olacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün meşalesini taşımaya devam edeceğiz. “ALİAĞA HAKKINI ALACAK” Eğer ki görevlendirilirsem her zaman siz emekçilerin ve CHP örgütünün  yanında olacağım. Aliağa hakkını alacak. Yolumuz açık olsun. İlk adaylığını açıklayan aday adayıyım. Buradan söz veriyorum, Genel Merkez kimi atarsa atasın maddi manevi yanında olacak ve partimizi Aliağa’da iktidara getirmek için çalışacağım.” diye konuştu.

Dağdeviren, “Eğer ki görevlendirilirsem her zaman siz emekçilerin ve CHP örgütünün  yanında olacağım. Aliağa hakkını alacak. Yolumuz açık olsun. İlk adaylığını açıklayan aday adayıyım. Buradan söz veriyorum, Genel Merkez kimi atarsa atasın maddi manevi yanında olacak ve partimizi Aliağa’da iktidara getirmek için çalışacağım.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da pazaryeri seferberliği

BAŞKAN SERÇE BAŞARILAR DİLEDİ

CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe ise Dağdeviren!in adaylığına ilişkin olarak “Heyecanımız yüksek, yolumuz açık, değerli partililerim ve yol arkadaşlarım. Bizim bu heyecanımız, birliğimiz ve beraberliğimiz hiç bitmesin. Bu seçimi hep beraber kazanacağız. 2 aydır çalışıyoruz ve ilçe kongremiz, il kongremiz gerçekleşti Aday adayı olan Savaş kardeşimiz aday adaylığı açıklamasını yapacak. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.