Bayraklılı şehit için lokma döküldü  

Bayraklılı şehit için lokma döküldü   
  • 2 Ağustos 2016 08:45

 

Bayraklı Belediyesi, terör örgütü PKK’nın hain saldırısında geçtiğimiz günlerde Tunceli’de şehit düşen,  belediye personellerinden Galip Kılıç’ın polis memuru oğlu Kağan Kılıç için ilçenin üç farklı noktasında lokma döktürdü.

Bayraklı Sevgi Yolu, Osmangazi Çınar Kafe ve Özkanlar’da dökülen lokma ile vatandaşlar dualar eşliğinde şehit polis memuru Kağan Kılıç’ı andı. Geçtiğimiz hafta Tunceli-Ovacık Karayolu’ndaki mobil polis kontrol noktasına PKK’lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Kağan Kılıç, İzmir’de düzenlenen cenaze töreninin ardından Işıkkent Polis Şehitliği’ne defnedilmişti. Hain saldırı sonrası Bayraklılı şehidin ailesine desteklerini esirgemeyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede yeni yapılacak bir parka “Şehit Polis memuru Kağan Kılıç” adının verileceği açıklamıştı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzBB Yayınları’ndan 9 yeni kitap
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.