Bayraklı, Başkan Adayı Kırkpınar’ı bağrına bastı

Bayraklı, Başkan Adayı Kırkpınar’ı bağrına bastı
  • 18 Mart 2024 10:20

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar 75. Yıl, Çiçek, Cengizhan ve Alpaslan Mahallelerine çıkarma yaparak kapısı çalınmadık, derdi dinlenmedik vatandaş bırakmadı. Alpaslan Mahallesi’nde gönül sofrasında 750 kişiyle iftar programı ile final yapıldı. Taleplerin temel belediyecilik hizmetleri üzerine olduğunu gören Kırkpınar, Bayraklı’nın gündeminden temel hizmetleri çıkartacağını artık ilçede dev yatırımların konuşulacağını kaydetti.

 

4 mahalleye çıkarma yaptılar

Cengizhan Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi, Çiçek Mahallesi ve Alpaslan Mahallesi’ne çıkarma yapan Kırkpınar’a İlçe Başkanı Tarkan Düzman, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Heyet dört mahallede kapıları tek tek çalarak projeleri anlattı. Bayraklı sakinleri Kırkpınar’ı bağrına basarak derdini anlattı. Mahallelerden heyete başta yollardaki çukurlar, trafik, imar ve doğalgaza erişim alanlarında şikayet gelirken, vatandaşlar çöplerin toplanmadığını, akşam birçok sokakta aydınlatma olmadığını iletti.

Bayraklı, Başkan Adayı Kırkpınar'ı bağrına bastı

‘’1 Nisan’da doğal gaz için protokolü imzalayacağız’’

Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Kırkpınar, belediyenin doğal gaz firmasıyla gerekli protokolü imzalamadığı için doğal gaz sorunun çözülmediğini kaydederek, “1 Nisan itibarıyla protokolü imzalayacağız ve her hanenin doğalgaza erişimini sağlayacağız.” dedi.

 

‘’Her sorunun çözümü hazır’’

Aydınlatma, park, temizlik gibi sorunların Bayraklı’nın gündeminden çıkacağını anlatan Kırkpınar, ilçede köklü bir altyapı çalışması başlatacağını dile getirdi. Kaldırımlardan, kanalizasyona, yollardan imara varana dek her sorunun çözümünün hazır olduğunu belirten Kırkpınar, “Biz 3 kuşaktır Bayraklı’da yaşıyoruz. Verdiğimiz sözleri tutmazsak bana da aileme de gereken hesabı sorun.” dedi.

Bayraklı, Başkan Adayı Kırkpınar'ı bağrına bastı

‘’Temel belediyecilik hizmetleri talep haline gelmiş’’

Kırkpınar, Bayraklı’da talep edilen hizmetlerin temel belediyecilik hizmeti olduğunu vurgulayarak, “İstedikleriniz en basit belediyecilik hizmetleri. Maalesef hizmetin olmadığı yerde bu sorunlar sizlerin hayatını kabusa çevirerek başlıca talepler haline geliyor. Bunlar bizim sorumluluğumuz, boynumuzun borcu. Bunları yapmayacak olan zaten o koltuğa oturmamalı. Biz sorumluluğumuz olan bu hizmetleri ilk 1 yıl içinde çözeceğiz. İlk yılın sonunda Bayraklı’daki değişime şahit olacaksınız. Bırakın sadece temel belediyecilik hizmetlerini, bu hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerle, gençlik merkezleri, bilim ve kültür merkezleri, parklar ve yeşil alanlar, engelli ve yaş almış vatandaşlarımıza yönelik bakım evleri, yollar, Bayraklı sahili ile buluşma, kreşler ile de her kesime yönelik çok ciddi yatırımlarla geliyoruz. Bayraklımızı tüm bu yatırımlarla şaha kaldıracağız. Siz bana değil kendinize, geleceğinize, ilçenizin geleceğine oy vereceksiniz. Bu seçimde yıllardır Bayraklı’yı yöneten ancak temel hizmetleri bile yapmaktan aciz olanlara dur diyeceksiniz. Size söz veriyorum, bize oy vermeyenler bile ilk 1 yılın sonunda ‘İyi ki bunlar seçilmiş’ diyecek.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!

 

Kırkpınar, sahada Bayraklı için projelerini anlatarak vatandaşlara ‘www.bilalkirkpinar.com’ sitesini ziyaret ederek, projelerin detaylarını inceleme çağrısında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.