Bayındır’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yıl Dönümü Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Bayındır’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yıl Dönümü Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı
  • 30 Ekim 2023 11:43

Bayındır’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Cumartesi günü düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından 29 Ekim sabahı Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesi ile başlayarak Şehir Stadı’nda düzenlenen tören ile devam etti. Törene Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen İlçe Jandarma Komutanı Ütgm İsmail Eşmeli, Emniyet Müdürü Levent Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kadan, Kurum Müdürleri, Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri öğrenciler ve Bayındırlılar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan tören Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile devam etti. Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak,  Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve Cumhuriyet Savcısı İlkay Halefi çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. İlçe okulları gösterilerini sergiledikten sonra tören geçişi yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yılı kutlamaları akşam da Belediye Hizmet Binası önünden başlayan ve Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı’nda biten “100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü” ve ardından yine Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı’nda gerçekleşen Emre Kaya konseriyle tamamlandı. Yoğun katılımın olduğu konsere Bayındır Kaymakamımız Emin Kaymak , Belediye Başkanımız Uğur Demirezen ve Bayındırlılar katıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.