Başkan V. Özkan Özel Günde Gazetecilerle

Başkan V. Özkan Özel Günde Gazetecilerle
  • 11 Ocak 2024 11:18

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan Türkiye Gazeteciler Cemiyetindeki törene katıldı.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen törene katılan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, Gazetecilerin özel gününde yanlarında oldu.

 

Başkan Bilgin ile bir araya geldi

 

Gazeteciler Cemiyeti’nin 78. kuruluş yıldönümü ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen törende meslekte 62 yılı geride bırakan Can Pulak’a Meslek Onur Ödülü verilirken, Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan gecede Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ile bir araya gelerek günün önemine dair söyleşide de bulundu.

 

“Özgür basın demokrasinin temelidir”

 

Görevini hakkıyla yerine getiren tüm Gazetecilerin gününü kutlayan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ” Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde de Gazeteciler Cemiyetimizin düzenlemiş olduğu etkinliğe katılarak Gazeteci dostlarımızın bu anlamlı günlerinde yanında olduk. Bu vesileyle ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla her türlü zorlu koşulda mesleğini icra eden tüm basın mensuplarının gününü kutluyorum.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA WİNDSURF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MW PHOKAİA ETABINA HAZIR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.