Başkan Sandal’dan, Vekil Nasır’a 2 soru

Başkan Sandal’dan, Vekil Nasır’a 2 soru
  • 18 Mart 2023 14:00

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir’de yaşanan deprem sonrası Bayraklı’da birçok yapıda ağır-orta-az olmak üzere çeşitli hasar kayıtları oluşmuştu. Evleri yıkılan vatandaşlar için yeni yapılan Şehir Hastanesi’nin üst tarafnda bulunduğu bölgede rezerv alan ilan edilirken, TOKİ aracılığı ile bölgeye evler yapılmaya başlanmıştı. Alanın rezerv alan olarak ilan edilmesinin ardından Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal TOKİ’nin bu alanda arsa satışı yaptığını birçok kez gündeme getirmiş hatta belgeleri ile sunmuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, konuyu yalanlamış ve “TOKİ’ye yeni alanlar lazım bu iddialar doğru değil” demişti.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır’ın satış yok dediği alanda TOKİ iki parseli daha satışa çıkardı.

Konunun takipçisi olan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır’a 2 soru daha yöneltti. Başkan Sandal paylaşımında, “ Depremzedenin ve Bayraklı halkının hakkını korumak bizim boynumuzun borcudur. TOKİ’nin Bayraklı rezerv alanda ticari alanlar oluşturduğunu ve bu alanları sattığını önceki paylaşımlarımızda ispat etmiştik! TOKİ’nin rezerv alanda satış yapmadığını söyleyen Sayın Millevekili Necip Nasır’a yeni sorularımız var.

1-Depremzede için ayrılan rezerv alanındaki akaryakıt istasyonunun satış ihalesi hangi yöntemle yapıldı?

2- İhaleye kimler katıldı, hangi firma, kaç paraya satın aldı?

İfadelerini kullandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇADA PELİKANLAR  VATANDAŞLA DOST BALIKÇIYLA ARKADAŞ 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.