Başkan Oran’dan Çiftlikköy’e bir yatırım daha!

Başkan Oran’dan Çiftlikköy’e bir yatırım daha!
  • 14 Kasım 2023 11:05

Kentlerin meydanlarıyla var olduklarına inanan, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran Cumhuriyet Meydanı’nın ardından yıllardır âtıl durumda bulunan Çiftlikköy Sahili’ni yeniledi. Vatandaşlar Güneşlenme Terasları’ndan denize de girebilecek. 

Çeşme’nin kalbi Cumhuriyet Meydanı’nı yenileyerek kentin çehresini değiştiren Başkan Oran, Çiftlikköy’de yeni sahil düzenlemesini tamamladı. Toplam 3 bin metrekare alanda kıyı tasarımı projesinin tamamının Çeşme Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapıldığının bilgisini veren Oran, projenin sürdürülebilir hizmet anlayışıyla yapıldığının altını çizdi.

“Çiftlikköy’e yakışır bir sahil yaptık”

Projeyi kısa sürede tamamlayarak Çeşmeliler’in hizmetine sokan Oran, “Çiftlikköy Sahilimizi yenileyerek ilçemize kazandırdık. Çeşme merkezde yaptığımız gibi sahil boyunca güneşlenme teraslarımız ve oturma alanlarımız, banklarımız Çiftlikköy’e çok yakıştı. Vatandaşlarımız buradan denize de girilebilecek. Yine vatandaşlarımıza hizmet edecek belediye şirketimiz Çeştur’a ait bir kafeteryamız mevcut. Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek yenilediğimiz sahil düzenlememiz artık yurttaşlarımızın hizmetinde. Çiftliköy’ümüze hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  CHP İL BAŞKANI ASLANOĞLU’NDAN 1296 MUHTARA MEKTUP
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.