Başkan Kılıç’tan İzmir mitingine davet turu: “15 Mayıs’ta bahara uyanacağız”

Başkan Kılıç’tan İzmir mitingine davet turu: “15 Mayıs’ta bahara uyanacağız”
  • 27 Nisan 2023 13:45

Yaklaşan genel seçim öncesi saha çalışmalarını sürdüren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan pazar günü, Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği mitinge destek çağrısında bulundu. Kılıç, “Türkiye’de hakkın, hukukun ve adaletin egemen olduğu günler çok yakında. El birliği ile memleketimize baharı getirmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bayram yerine dönecek miting alanımıza bekliyoruz” dedi.

Başkan Kılıç’tan İzmir mitingine davet turu: “15 Mayıs’ta bahara uyanacağız”

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sahaya inerek, İnönü ve Göksu mahallelerini ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Başkan Kılıç, vatandaşlara 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan Pazar günü, saat 15.30’da İzmir’de, Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği mitingine destek çağrısı yaptı.

“GELİR DAĞILIMINDA ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ”Başkan Kılıç’tan İzmir mitingine davet turu: “15 Mayıs’ta bahara uyanacağız”
Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kılıç, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve hayat pahalılığı ile ilgili şikâyetleri dinledi. Kılıç “Milletin iktidarında her şey çok daha farklı olacak. Esnafımızın, vatandaşımız layık olduğu şekilde yaşayacak. Genel Başkanımızın iktidarında gelir dağılımında adaleti sağlayacağız. Liyakatı yeniden sağlayacağız. Vatandaşlarımız eskiden olduğu gibi devletine yeniden güvenecek. Bizim bu ülkeye sözümüz var : Memleketimize baharı getireceğiz ” diye konuştu.

“15 MAYIS’TA BAHARA UYANACAĞIZ”Başkan Kılıç’tan İzmir mitingine davet turu: “15 Mayıs’ta bahara uyanacağız”
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: “Aydınlık bir Türkiye için önümüzdeki seçimler çok önem taşıyor. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında bambaşka bir Türkiye vaat ediyoruz vatandaşlarımıza. Hukukun egemen olduğu, demokrasinin egemen olduğu, hepimizin huzur içerisinde, kardeşçe yaşadığı bir ülke kuracağız. Gençlerimizin işsiz kalmadığı, çocukların yatağa aç girmediği, kimsenin ötekileştirilmediği aydınlık bir ülkeyi ellerimizle kuracağız. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak ve ülkemiz güzel yarınlara uyanacak” diyerek sözlerini sürdürdü.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Göztepe, Trendyol 1. Lig'de Zaferle Geri Döndü: Süper Lig Yolunda Büyük Adım!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.