Başkan Kılıç, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı

Başkan Kılıç, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı
  • 23 Haziran 2023 15:51

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı. Sabah saatlerinde şantiyelerdeki saha emekçileriyle bir araya gelen Başkan Kılıç, öğle saatlerinde ise belediyenin ana hizmet binasındaki mesai arkadaşları ile buluştu.
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Kurban Bayramı öncesi belediyenin birimlerini dolaşarak emekçilerle bir araya geldi. Sabah erken saatlerde Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlükleri’ne giden Erhan Kılıç, buradaki çalışanlarla tek tek bayramlaştı.  Bayram boyunca sahadaki çalışmalarına devam edecek belediye emekçilerine kolaylıklar dileyen Kılıç, “Sizlerin emekleri ile kentimiz güzelleşiyor. Hepinizin büyük özveri ile sahada ter döktüğünü biliyorum. Bucalılar adına sizlere teşekkür ederim” dedi.
Öğle saatlerinde ana hizmet binasına geçen Başkan Kılıç, burada da personeliyle bayramlaştı. Erhan Kılıç, daha sonra Meclis Salonu’nda mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerini ağırladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.