Başkan Kılıç ile çok özel!

Başkan Kılıç ile çok özel!
  • 3 Haziran 2022 10:49

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Cezaevi’nin yıkım sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Yıkımı aylardır İzmir gündemini meşgul eden Buca Cezaevi ile ilgili Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Medya Ege’ye özel açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.Başkan Kılıç ile çok özel!

Çok ciddi diplomasi örneği verdiklerini belirten Başkan Kılıç, “Buca’dan cezaevinin kaldırılması ile ilgili göreve geldiğimiz ilk andan itibaren bütün paydaşlarımızla ciddi bir çalışma yürüttük. Cezaevinin kaldırılması konusunda Adalet Bakanlığı’nda görüşmeler yapıldı. Cumhuriyet Halk Partili bütün İzmir milletvekillerimiz sonuna kadar bu konuda çalışma yaptılar. Ve sonunda çok ciddi bir diplomasi örneği verdik. Hizmetin siyaseti olmaz şiariyle yola çıktık. Bütün partiler Cumhuriyet Halk Partisi’nden tutun AK Partisi’ne İYİ Partisi’nden MHP’sine bütün siyasi partiler Buca’nın artık merkezinde kalmış ciddi bir sorun haline gelen cezaevinin kaldırılması için çok ciddi manada mesai harcayarak önemli bir çalışma yapıldı. AK Partili vekillerimiz Mahmut Atilla Kaya ve Hamza Dağ çok ciddi manada emek sarf etti.Başkan Kılıç ile çok özel!

Buca’da tüm Türkiye’ye örnek olacak bir diplomasi örneği gerçekleştirdik. Bütün siyasi partilerin ellerini taşın altına koymasıyla Buca’nın en büyük sorunlarından bir tanesi olan cezaevi de her şeye rağmen birlik ve beraberlik içerisinde kaldırdık. Yakında da yolumuz açılır ve burada da güzel bir çalışma örneğinin neticesinde güzel bir çalışma ortaya çıkar” açıklamasını yaptı.

 

Kaynak: Medya EgeBaşkan Kılıç ile çok özel!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’nın simge yapısına onarım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.