Başkan Kayalar: “Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması”

Başkan Kayalar: “Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması”
  • 21 Şubat 2022 09:43

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçede devam eden yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarıyla ilgili “Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması” dedi.

Menderes Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarına devam ediyor.

“Vatandaşın isteği neredeyse, biz oradayız”

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Kayalar, “İlçemizin genelinde vatandaşlarımıza hizmet için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.Başkan Kayalar: “Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması”

Başkan Kayalar, 44 mahallenin ayrı ayrı değerli olduğunun altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her zaman belirttiğim gibi merkez mahallelerimiz olsun, kırsal mahallelerimiz olsun, sahil bölgemiz olsun bizim için fark etmiyor. Vatandaşın isteği neredeyse biz oradayız. Bu hizmet anlayışıyla ekip arkadaşlarımızla birlikte, çalışmalarımız ilçemizdeki tüm mahallelerimizde periyodik olarak devam ediyor.”

Yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarına ağırlık

Kış aylarıyla birlikte ilçede yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarına da ağırlık verdiklerini aktaran Başkan Kayalar şunları kaydetti:

“Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi 6253 Sokak, Gölcükler Mahallesi 790 Sokak ve Bulgurca Mahallesi 6814 Sokak’ta yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarını tamamladı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız tüm mahallelerimizde sürecek.” Başkan Kayalar: “Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması”Başkan Kayalar: “Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta kaldırımlar mercek altında
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.