Başkan Karabağ, Kiraz’dan seslendi

Başkan Karabağ, Kiraz’dan seslendi
  • 1 Nisan 2017 10:44

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP Bayraklı kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri Kiraz’da hayır çalışması yaptı. Başkan Karabağ, Kiraz esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi, vatandaşlardan 16 Nisan’daki referandumda hayır oyu kullanmalarını istedi.

 

Başkan Karabağ ve beraberindekilerin ilk durağı CHP Kiraz İlçe Başkanlığı oldu. Bayraklı heyetini burada CHP Kiraz İlçe Başkanı İsmet Korkmaz ve partililer karşıladı. Bayraklı’dan gelen partililer üç gruba ayrılarak Kiraz’ın merkezinde gün boyu hayır çalışması yürüttü. Başkan Karabağ, İlçe başkanları Alper ve Korkmaz ise Kiraz esnafını gezdi. Başkan Karabağ, dün (cuma) gün boyu yüzlerce esnafla görüştü. Onlara hem hayırlı işler diledi hem de hayır’ın gerekçelerini anlattı. Karabağ, kahvehanelerdeki vatandaşlarla da sohbet etti.

 

MEMNUN KALDIK

CHP Kiraz İlçe Başkanı İsmet Korkmaz’ın, CHP Bayraklı İlçe örgütünün kendilerine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Arkadaşlarımız ve başkanlarımızla bugün çok güzel bir çalışma yürüttük. Hemşehrilerimizi hayır’ın gerekçelerini anlattık. Bayraklı, Kiraz’a büyük bir hareketlilik getirdi. Esnafımızın yüzü güldü. Kiraz’ın merkezinde hiçbir sıkıntı yok. CHP Bayraklı ilçe başkanımız parti arabasını bize gönderecek. Biz de köylerde çalışma yapacağız. Özellikle kadın partililerimize teşekkür ediyorum” dedi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, “Biz her zaman Kiraz’ın yanındayız. Sık sık görüşüyoruz. Bayraklı’da biz rahatız. Örgütten gelen bir belediye başkanımız var. Yanımızda her zaman bir bilenimiz, büyüğümüz var. CHP’yi daha yukarı taşımak için çalışıyoruz. 16 Nisan akşamı sandıklardan hayır oyu çıkacağına inanıyoruz. Bunun için de örgüt olarak gece-gündüz demeden çalıştığımız herkesin bilmesini isterim” dedi.

 

HER YERDE BAŞARABİLİRİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kiraz esnafı bizi çok güzel karşıladı. Merkezde bir sıkıntı yok. CHP Bayraklı ilçe başkanlığımız referanduma kadar Kiraz’a destek olmaya devam edecek. Özellikle köylerde çalışma yürütecekler. Kiraz özelinde sosyal demokrat bir zemini var. Bunu bir kez daha gördük. Referanduma sayılı günler kala kararsız seçmene dokunmak gerekiyor. Bu ülkeyi kolay bulmadık. Kolay da kaybetmeye hiç niyetimiz yok. Bayraklı’da önemli işler yaptık, yapıyoruz. Bunu biz başarabildiysek Kiraz’da da Anadolu’nun diğer illerinde de yapabiliriz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT’a kalite tescili
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.