Başkan Arda’dan İmamoğlu’na destek: “Herşey çok güzel olacak”

Başkan Arda’dan İmamoğlu’na destek: “Herşey çok güzel olacak”
  • 10 Mayıs 2019 16:29

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu’nun YSK tarafından mazbatasının geri alınması ve seçimlerin yenilenmesi kararına İzmir’den bir tepki de Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve ilçe teşkilatından geldi. Gaziemir ilçe teşkilatıyla Ekrem İmamoğlu’na destek kampanyası için bir araya gelen  Başkan Halil Arda, “Herşey çok güzel olacak” dedi. Başkan Arda'dan İmamoğlu'na destek: "Herşey çok güzel olacak"

İmamoğlu’na anasınn ak sütü gibi helal!

Destek ve süreç hakkında konuşan Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, “Bu kampanya aslında mağduriyeti giderme anlamında bir kampanya. Biz de devlet gücü kamu gücü yok. Biz dayanışma ile özgüvenle bu mağduriyeti hukuksuzluğu gidermek için buradayız. Ekrem İmamoğlu anasının ak sütü gibi kazandığı seçimi tekrar alacak” dedi. Başkan Arda'dan İmamoğlu'na destek: "Herşey çok güzel olacak"

Dünya tarihinde bu adaletsizliğin örneği yok 

İmamoğlu’na destek kampanyası için ilçedeki bankaya giren ve ‘Herşey çok güzel olacak” meajı veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda,  “Sembolik bir para yatıracağız. Önemli olan Ekrem İmamoğlu’nun yanında olmak. Sadece Ekrem İmamoğlu’nun sorunu değil bu. Aynı zarftan çıkan üç oy kabul ediliyor, bir tanesi kabul edilmiyor. Araştırmadım ama muhtemelen dünya tarihinde, sadece ülkemizde değil,  örneği olmayan bir adaletsizliği yaşıyoruz. Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız. 20 lira sembolik  bir rakam. Bir milyon kişi 20 lira yatırsa 20 milyon liralık bir devasa bütçeye ulaşır. Ekrem İmamoğlu’nun  oyunu arttırarak tekrar seçileceğine inanıyorum. Umarım İmamoğlu’nun değişmesi bu iktidarın değişmesini de beraberinde getirir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandıç 

Tüm Örgütten Destek!

İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın çağrısıyla bir araya gelen İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik örgütleri, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP’li üyeler hep birlikte kampanya için açılan hesaplara bağışta bulundular.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ömer Eşki, Bornova’da faaliyet gösteren esnaf odalarının temsilcileriyle buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.