Balkanlardan Buca’ya Destek Ziyareti

Balkanlardan Buca’ya Destek Ziyareti
  • 25 Mart 2024 16:13

 

Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, yerel seçimleri sayılı günler kala çalışmalarını hızla sürdürürken, Öztekin’e Balkanlar’dan anlamlı bir destek geldi. Makedonya’dan İzmir’e gelen heyettekiler Buca’da yaşayan Balkan muhaciri Arnavut hemşerilerinden Adnan Öztekin’e destek istedi.

 

31 Mart’taki yerel seçimlere az bir zaman kalmasına rağmen saha çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin’e kilometrelerce öteden sürpriz bir destek geldi. Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Ekrem Selimler’in daveti ile Balkanlar’dan İzmir’e gelen siyasiler ve kanaat önderleri Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin’e destek mesajı verdi. Heyette Makedonya Başbakanlık Müşaviri Fatmir Eyupi, İtalya Makedonya Konsolosu işadamı Enver Ramadani gibi önemli isimler yer aldı. Buca’da seçim çalışması yapan Cumhur İttifakı Adayı Adnan Öztekin ile buluşan heyet, Buca’da yaşayan Balkan muhaciri Arnavut hemşerilerinden Adnan Öztekin’e destek talebinde bulundu. Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin ise bu anlamlı ziyaret için kilometrelerce uzaktan Buca’ya gelip, kendisi için destek isteyen heyete teşekkürlerini sundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çatı Bostanlı sanatın ‘marka’ yüzü olacak
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.