Akşener İzmir’de türkülerle karşılanacak!

Akşener İzmir’de türkülerle karşılanacak!
  • 26 Nisan 2016 14:25

MHP Genel Başkanlığı’na aday olan Meral Akşener, 15 Mayıs Pazar günü yapılacak kurultaydan önce 7 Mayıs Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanı’nde miting yapacak. Drama doğumlu anne babanın çocuğu olan ve her fırsatta ‘Rumeli kızı’ olduğunu söyleyen Akşener, göçmenlerin yoğun yaşadığı kentte Rumeli türküleriyle karşılanacak.

Miting çalışmalarını yürüten MHP eski İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İzmir’e yakışan bir karşılama ve uğurlama için çaba harcadıklarını belirterek, şunları söyledi: “Toplumun tüm kesimlerinden çok ciddi destek alıyoruz. Özellikle İzmirli kadınların büyük ilgi göstermesini bekliyoruz. Rumeli ve Balkan göçmenlerinin büyük ilgisi var. Hem İzmir hem bölge delegeleri toplantıda bulunacak. İzmir’den birçok ilçe başkanı Akşener için imza vermişti şimdi de katılım noktasında önemli bir kararlılık sergilecektir. İzmir, bu hareket için çok önemli. Biz, İzmir’e inanıyoruz, güveniyoruz. İzmir halkının her kesiminden almış olduğumuz destekten memnunuz. Önce salon toplantısı yapmayı düşünüyorduk ama yeterli genişlikte salon bulamadığımız için açık hava toplantısını tercih ettik. İzmir’den demokrasi meşalesi yakılacak ve bu meşale Türkiye’yi aydınlatacak.”

Öte yandan MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın da 30 Nisan Cumartesi saat 14.30’da İzmir Hilton Oteli’nde delegeye seslenecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sporda Bayraklı farkı!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.