Akdeniz “Menderes’in güzel yarınları için hep birlikte mücadele edeceğiz”

Akdeniz “Menderes’in güzel yarınları için hep birlikte mücadele edeceğiz”
  • 3 Mart 2024 11:11

 

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz’e Gelecek Partililerden tam destek

Gelecek Partisi Menderes İlçe Başkanı Eyüp Akbaş ve teşkilatı AK Parti Menderes Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz’e destek açıklamasında bulundu. İki teşkilatın buluşması ile oluşan kalabalık “Başkan Akdeniz” sloganları attı.

Başkan Adayı Akdeniz, siyasi hoşgörüye, saygı ve nezakete her zaman önem verdiklerini ifade ederek, “Menderes bizim memleketimiz. Hepimiz buranın sorunlarını biliyoruz, yıllardır çözüm bulunamayan dertlere şahidiz. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Eyüp Akbaş ve yönetimine; Menderes’in dertlerine derman olmak, ilçemizi her alanda daha da ileri taşımak için çıktığımız bu yolda bize destek oldukları için teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bu seçim Menderes için bir milat olacak ve ilçemiz gerçek Belediyecilik ile tanışacak. Hemşehrilerimiz uzun yıllardır beklediği eser ve hizmet siyasetine kavuşacak.” dedi.Akdeniz "Menderes'in güzel yarınları için hep birlikte mücadele edeceğiz"

Akdeniz: Her şey Menderes’in güzel yarınları için

Sosyal medya hesapları üzerinden de açıklamada bulunan Akdeniz; “Menderes’imizin yarınları adına Gelecek Partisi ile bir ve beraberiz.Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek seçim sürecinde teşkilatı ile bizleri destekleyeceklerini beyan eden Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sn. Eyüp Akbaş’a teşekkür ediyoruz. Menderes’imizin yarınları adına hep birlikte mücadele edeceğiz. Her şey Menderes için.” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Menderes Seçim Koordinasyon Merkezinde gerçekleşen buluşmada Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz’e AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Akkuş, MHP İlçe Başkanı Önder Böncü, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.