AK Partili Sürekli: Milli Günleri Siyaset Arenasına Çeviriyorlar

AK Partili Sürekli: Milli Günleri Siyaset Arenasına Çeviriyorlar
  • 9 Eylül 2021 17:57

İzmir’in kurtuluşunun 99. yılı kutlamaları tüm hızıyla devam ederken, törende yaptığı konuşmada hükümete yüklenen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e, AK Parti’den yanıt gecikmedi.

CHP İzmir İl Örgütü, İzmir’in kurtuluşunun 99. yıldönümü sebebiyle tören düzenledi.Törende konuşan İl Başkanı Deniz Yücel, “İzmir’in tarihi ve kültürel zenginliği, insanın dünyaya aydın ve medeni bakışı, demokrasiye bağlılığı dönem dönem hep birilerini rahatsız etmiştir. Ancak bunu son dönemde çok hissediyoruz. İzmir’e hizmet getirmemek, İzmir’e yatırım yapmamak, İzmir’in bu ülkeye yaptığı katkıyı yok saymak uzun yıllardır merkezzi hükümetin İzmir’i cezalandırma yöntemi olmuştur.” diyerek AK Parti hükümetine gönderme yaptı.

Başkan Yücel’in sözlerine, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den yanıt gecikmedi. Konu ile ilgili tweet atan Sürekli, “CHP’liler; milli, manevi günleri siyaset arenasına çevirmekten imtina etmiyor!9 Eylül gibi ortak bir tarihi,AK Parti’ye saldırı gününe çevirirken unuttukları şu ki;bu vatan ve Cumhuriyet;sen-ben demeden,hürriyet aşkıyla tek yürek olmayı başarabilmiş kahraman bir milletin eseridir” diye yanıt verdi.

AK Partili Sürekli: Milli Günleri Siyaset Arenasına Çeviriyorlar

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay;  Çocukların çocukluğunu yaşayabilmesi için daha çok çalışacağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.