AK Partili Kırkpınar Bayraklı Belediyesi çalışanlarına seslendi: “Kimse işten çıkarılmayacak”

AK Partili Kırkpınar Bayraklı Belediyesi çalışanlarına seslendi: “Kimse işten çıkarılmayacak”
  • 14 Şubat 2024 11:46

Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Bayraklı Belediyesi yöneticileri tarafından emekçilere baskı yapıldığını söyledi. Kırkpınar, çalışanların huzurunun temin edileceğini ve hiçbir çalışanın siyasi görüşü üzerinden politika üretilmeyeceğini vurguladı.Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, belediye çalışanlarına seslendi. Bayraklı Belediyesi çalışanlarına oy baskısı yapıldığını kaydeden Kırkpınar, belediye çalışanlarının kendisine ulaşarak, yaşadıkları baskıyı anlattığını belirtti.

“Müsterih olun”

Kırkpınar, belediye çalışanlarına “Müsterih olun” diyerek, belediyede çalışan herkesin işine devam edeceğinin sözünü verdi. Kırkpınar, “Belediye çalışanları gizli gizli bizi arıyor. Seçimde kullandığınız oyun fotoğrafı bize gelmediği takdirde kendinizi kapının önünde bulursunuz diye tehdit ediliyorlar. Bu konu bize birçok farklı yerden geldi.” ifadelerini kullandı.  

“Çalışanların huzurunu temin edeceğiz”

 

Emekçilerin, emeği ve ekmeği üzerinden baskı görmesinin en hafif tabirle ahlak dışı olduğunu vurgulayan Kırkpınar, belediye başkanı seçilmesiyle birlikte hiçbir emekçinin baskı görmeyeceğini, huzur içinde çalışacağını dile getirdi. Kırkpınar, “Yöneticilerin baskılarına boyun eğmeyin.” dedi.

 

“Tüm çalışanlar başımızın üstünde”

 

“AK Parti gelirse sizleri işten çıkaracak” söylemleriyle Bayraklı Belediyesi çalışanlarının korkutulduğunu anlatan Kırkpınar, “Buradan söz veriyorum. Tüm belediye çalışanlarımız, işçilerimiz, emekçilerimiz, sağcı-solcu olsun, Alevi-Sünni olsun, Türk-Kürt olsun herkes başımızın üstünde. Kimse işten çıkarılmayacaktır. Tüm belediye çalışanlarıyla birlikte daha yaşanır bir Bayraklı için çalışacağız.’’ dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sakiler'den Bayındır’da Muhteşem Konser
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.