AK Partili Gençlerden Çiğli Belediyesi’ne Tepki

AK Partili Gençlerden Çiğli Belediyesi’ne Tepki
  • 7 Ekim 2016 08:05

15 Temmuz kahramanı Ömer Halis Demir’in adının Çiğli’de yaşatılmasını isteyen AK Parti Çiğli Gençlik Kolları, Çiğli Belediyesi’nin bu konuda herhangi bir adım atmamasını eleştirdi.

AK Parti Çiğli Gençlik Kolları tarafından Çiğli’de FETÖ Terör Örgütü’ne destek olduğu gerekçesiyle kapatılan bir iş yeri önünde basın açıklaması düzenlendi. Açıklamada Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a yönelik tepki vardı.

Kahramanlar unutulmamalı Grup adına basın açıklamasını okuyan AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarı, “15 Temmuz, Türkiye’nin ikinci kurtuluş mücadelesinin adıdır. 15 Temmuz’da milletimiz bir tarih yazmıştır. Dünya tarihinde hiçbir millete nasip olmayan büyük bir kahramanlık destanı yazılmıştır. Bu destanın yazılmasında en büyük minneti duyacağımız isim ise şehidimiz Ömer Halis Demir’dir. Biz de AK Partili Gençler olarak şehidimizin ilçemizde ismiyle yaşatılmasını istiyoruz.  Bu ülkenin kahramanları asla unutulmamalıdır” dedi. Arslan’a Tepki Konuşmasında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı eleştiren Sarı, “ Çiğli Belediyesi’nin son meclis toplantısında AK Parti Meclis Üyelerimiz, şehidimizin adının ilçemizde yaşatılması için görüş belirtmişlerdir. Ancak ne CHP’li meclis üyeleri ne de CHP’li Belediye Başkanı bu görüşü dikkate almamıştır. Şu unutulmamalıdır ki, bu görüşü dikkate almayanlar bugün o koltuklarda oturabiliyorsa 15 Temmuz’da şehit olan yiğitlerimiz sayesindedir.  Sadece kısır siyaset ile ilçe yönetmeye çalışmak büyük bir acziyettir” ifadelerini kullandı. Ömer Halis Demir Adı Yaşatılmalı   15 Temmuz şehitlerinin ve gazilerinin unutulmaması gerektiğini belirten Sarı, “O gece millet Cumhurbaşkanına, Hükümetine, memleketine, bayrağına sahip çıktı. Tankları, topları, uçakları, ağır silahı olan teröristlere karşı onların sadece Allah’ı ve imanı ve ellerinde ay-yıldızlı bayrağımız vardı. Şehitlerimizin hatırasını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmak bizlerin de en asli görevidir. Biz AK Parti Çiğli Gençlik Kolları olarak şehitlerimizi unutmuyoruz ve şehidimiz Ömer Halis Demir’in isminin ilçemizde yaşatılmasını istiyoruz. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı da şehidimize sahip çıkmaya çağırıyoruz. Gel bu acziyetten geri dön ve 15Temmuz şehitlerine sahip çık” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta işçinin yüzünü güldüren sözleşme
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.